• Woonzorgcomplexen & Legionella veilige producten

  In dit soort complexen kan door de grote van het gebouw, stilstand of opwarming, Legionella ontstaan. Aangezien er op dit soort locaties zorgbehoevende mensen wonen met vaak een lage weerstand, is zorg en voorbereid zijn op calamiteiten van essentieel belang. Om snel te kunnen anticiperen op calamiteiten raden wij aan om Rada Safe producten op voorraad te hebben bij uw Technische Dienst.

  Een veel voorkomend probleem in de woonzorg is dat deze mensen niet of nauwelijks douchen door bezuinigingen, bedlegerigheid of de mensen zelf geen gebruik meer maken van de douche. In de praktijk komen wij gevallen tegen dat van de douche een opslagkamer is gemaakt. Dit zijn de voornaamste redenen (buiten de gebreken in de installatie) dat er Legionella kan ontstaan.

  Op woonzorgcomplexen heeft u te maken met veel verschillende gebruikers. Om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen hebben wij in onze Legionella producten, zoals de Legionella veilige handdouche, de filter zo verwerkt dat deze niet verwijderd kan worden.

  Met het toepassen van de Rada Safe producten bent u verzekerd van schoon en veilig gebruik van drinkwater.

  Ga terug

 • OFFERTE AANVRAGEN